top of page

WE Fashion

Hackathons, retail innovation, retail concept, grafisch ontwerp, tone of voice.

Wie

Het internationale WE Fashion brengt sinds 1962 mode voor men, women en kids. Met de missie ‘Better Together’ staan zij voor verbinding en helpen ze klanten zich ‘casually stylish’ te kleden voor alle momenten in het leven die ertoe doen.  

 

Hoe

Samen met het team van WE Fashion en externe creatieve denkers, hebben we op onorthodoxe wijze een nieuw future proof winkelconcept ontwikkeld. Vanuit onze stijlexpertise hebben we meerdere hackathons en creatieve sessies georganiseerd en gemodereerd. Als onderdeel van het kernteam hebben we de tijdelijke testing store ontwikkeld en gerealiseerd. De learnings hieruit hebben we meegenomen in de conceptontwikkeling van de nieuwe flagship store aan de Kalverstraat in Amsterdam.

 

We waren intensief betrokken bij de de overall retail experience en story, tot en met detaillering in styling en tone of voice. Dedato was ook onderdeel van het concepting team en heeft het interieur ontworpen.
 

Resultaat

Vanuit een serie aan hackathons en een gerealiseerde pop-up playground voor future retail learnings in 2019 is een nieuwe flagship store ontsproten. De winkel is een 'celebration of personal style' waar alle zintuigen worden aangesproken en inclusiviteit en duurzaamheid een grote rol spelen. Lees hier het persbericht.​

We waren naast de overall conceptontwikkeling verantwoordelijk voor de nieuwe tone of voice van het modemerk op de winkelvloer en hebben op verschillende plekken de brand story tot leven gebracht. De grafische vormgeving en copy van o.a. de WE Fashion memory lane en de WE Care sustainability story, zijn van onze hand. 

wefashion.com

WE_Kalverstraat_DSC_3420.jpg

Conceptontwikkeling flagship store Kalverstraat Amsterdam

WE_Kalverstraat_DSC_3550.jpg

Copy en grafisch ontwerp flagship store Kalverstraat Amsterdam

Rijling x MMousse hackathon

Ontwerpproces in hackathons en werksessies

DSC09362_bewerkt.jpg

Conceptontwikkeling, copy en realisatie pop-up store Utrecht

bottom of page