top of page

EFFECTIVE STYLE

METHOD

Met onze succesvolle stijltaal analyseren en duiden we doelgroepen, merkuitstraling of productaanbod. Dat doen we samen met interne teams, van directie tot design, van inkoop tot marketing. Wat iemand mooi of lelijk vind is subjectief, zowel vanuit het perspectief van de doelgroep als vanuit interne stakeholders. Met onze werkwijze zullen de discussies over stijl niet verdwijnen, maar ze worden minder persoonlijk en efficiënter. Het is een universele internationale methode die we inzetten binnen Nederland en ook daarbuiten, China bijvoorbeeld. 

Om klanten écht te kunnen raken

De visuele stijltaal methode is geschikt voor retailers en brands in mode en wonen, maar ook voor spelers in de hospitality en uitvaartbranche of recreatieparken. Organisaties die écht willen inspelen op de smaak van hun klant, ze willen raken en daarin het verschil willen maken. 

In onze interactieve workshops en sessies gaat het vaak over de emotionele aspecten van smaak. Tegelijkertijd spelen de commerciële doelen daarbij altijd een rol. Een visuele collectieanalyse ondersteunen wij altijd met een cijfermatige analyse.
Het doel van deze service is dat zowel de afdelingen design, buying en category management áls marketing-communicatie, sales en marktonderzoek dezelfde taal spreken en een sterke stijlstrategie kunnen realiseren die de marktpositie versterkt. 

We werken samen met MarketResponse (voorheen SAMR) op gebied van hun BSR-model. Een onderzoeksmodel naar leefstijlsegmentatie in Nederland waar veel paralellen te maken zijn naar stijl.  

Interactieve stijlworkshop - introductie grip op stijl - stijltaal traject - interne stijlgids - BSR-Leefstijlen.

IMG_6499_lr_edited.jpg
IMG_9536_edited.jpg
IMG_6504_lr_edited.jpg
bottom of page