top of page

Leen Bakker

Stijlstrategie, interne stijlgids, interne trainingen en creatieve workshops. 

Wie

Woonwarenhuis Leen Bakker is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland, en tegenwoordig ook in België. Met hun pay-off 'Leen, da's design voor iedereen', laten ze zien dat mooi wonen niet duur hoeft te zijn. 

 

Hoe

Samen met de directie en het managementteam hebben we een collectie-stijlstrategie bepaald voor de komende jaren. We hebben grondige nulmetingen uitgevoerd in de verschillende productgroepen om de juiste keuzes te kunnen maken. Alle betrokkenen van marketing, inkoop, category management, styling, ecommerce, VM en fotografie zijn getraind in de stijltaal om met elkaar te werken aan een sterke collectie. Als follow-up faciliteren wij inhoudelijke workshops met kleine interdisciplinaire teams om de methode levend te houden en de stijlstrategie verder te ontwikkelen. De concrete vertaling van de overall strategie naar heldere handvatten voor VM, communicatie en fotografie. 

Resultaat

Een team dat één taal spreekt als het over stijlvoorkeuren gaat. En een sterke en unieke stijlstrategie die is vastgelegd in een stijlgids waar de betrokken afdelingen dagelijks mee aan de slag kunnen. Een succesvol aangescherpt  assortiment en nieuwe blik op het winkelconcept en de communicatie.

Schermafbeelding 2020-06-09 om 11.51.49.
IMG_6504_lr_edited.jpg
IMG_6730.JPG
Schermafbeelding%202020-06-09%20om%2011.
IMG_6517_lr.jpg
IMG_1963.jpg
bottom of page